Goto content
Foto Antwerpen

Mevr. Gratienne Sioncke
Managing Director BORGinsole

‘From foothold to forever’: Hoe jouw eigen praktijk uitdagen tot continue verbeteringen?

De statistieken spreken voor zich: het kost 6 tot 7 maal meer (in tijd en geld) om een nieuwe cliënt aan te trekken dan om bestaande klanten te behouden. En een ontevreden klant vertelt aan 9 tot 15 personen zijn of haar negatieve ervaring. Het streven naar en behouden van topkwaliteit dient dus een drijfveer te zijn in elke hedendaagse praktijk. Hoe kan een praktijk nog meer klantgericht zijn? Hoe krijgen we in onze podologiepraktijk een cultuur van ‘continuous improvement’? De startblok ligt bij de podoloog als practitioner én ondernemer. Voeg hierbij de juiste systemen en processen, en je krijgt als zelfstandige podoloog de tijd vrij om aan jouw praktijk, jouw ‘rock’  te werken in plaats van continu het zand op te ruimen… 

Login

Gebruikersnaam

Wachtwoord
Zuiderkroon Antwerpen

Contact: info@borginsole.com

Loopbaan 

http://www.peterverhaegenfotografie.be

Gratienne is Master in de Medische Sociale Wetenschappen en kan een uitermate boeiende en gevarieerde loopbaan voorleggen. Ze startte haar professionele carrière als vroedvrouw, waarna ze als lesgever aan de slag ging in de Arteveldehogeschool te Gent. Na haar universitaire studies in de Medische Sociale Wetenschappen ruilde ze haar baan als lesgever voor een unieke betrekking als senior researcher aan de Vlerick Business School, waar ze verantwoordelijk was voor managementonderzoek en –ontwikkeling in gezondheidszorgorganisaties. Zes jaar later en met een rugzak vol rijke managementervaring en ondernemingszin achtte ze de tijd rijp om samen met haar echtgenoot Paul in 2007 een eigen bedrijf op te starten: BORGinsole was geboren!

Als -kroon op het werk mocht Gratienne op 4 maart 2015 uit handen van onze Koningin Mathilde de Womed Award 2014 als Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar ontvangen. En de ambities en dromen reiken verder. Als ware believer in quality management en dankzij het volgen van internationale congressen rond business excellence wil Gratienne met het bedrijf BORGinsole nog prijzen in de wacht slepen… wordt vervolgd! 

Borginsole